Fodrászat Kozmetika Műköröm Pedikűr Manikűr MasszázsokManikűrMa már nem csak a nők kiváltsága a manikűr, egyre több férfi fordít gondot a kézfej ápolására és a körmökre.

Ez egy rendkívül fontos momentum a külsőnk tekintetében, ugyanis a kezünk sok mindent elárul rólunk. Persze nem biztos, hogy mindig a legjobbat, de ez ellen tehetünk.

Megkülönböztetünk mini, hagyományos és francia manikűrt. A nők körében a francia manikűr az elterjedt a tipikus lakkozás miatt, míg a férfiak beérik a hagyományos manikűrrel is.

  • A kézfej áztatása, de ez elmaradhat ha körömbőr eltávolítót használunk.
  • Majd a körömbőr feltolása, lekapargatása ill. kérésre kivágása.
  • A körmök levágása.
  • A körmök felületének megreszelése, polírozása valamint a körmök formára reszelése.
  • A körömbőr ápolása olajjal, a kézfej és az alkar masszírozása.
  • A körmök lakkozása, díszítése igény szerint.


Shellac

A komoly kutató és fejlesztő munka eredményeképpen megszületett a színes hibrid anyag a Shellac, a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével!

Használható saját körömre lakk helyett körömerősítő bevonatként. A shellac 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás mint a hagyományos lakkoknál. Pár perc alatt leoldható. Műkörömre pedig zseléként is használhatjuk.

A CNDC Shellac megemelt pigment-tartalommal készült, így a legtöbbjük 1 rétegben is jól fed. Kíválóan alkalmas pedikűrnél, hiszen azonnal szárazra köt, így télen is nagyon jól alkalmazható!

Árak (Ft)

Manikűr   2.700
Lakkozás:
Sima lakkozás    1.100
Francia lakkozás    1.100
Shellac    5.700