Fodrászat Kozmetika Műköröm Pedikűr Manikűr Masszázsok

Bures Krisztina kozmetikus vagyok. Szakmám közel 15 éve végzem odaadással, munkám egyben a hobbim is. Folyamatosan részt veszek továbbképzéseken, ahol megismerkedhetek a kozmetikai iparág állandóan és gyorsan fejlődő újdonságaival. Így ismerkedtem meg 13 évvel ezelőtt a Dr. Hauschka homeopátiás kozmetikai kezeléssel is, melynek nagy hasznát vettem a két éves külföldi tartózkodásom alatt is, hiszen Dr. Hauschka kozmetikusként tudtam elhelyezkedni. Itthon azóta is képviselem egyrészt a természetes kozmetikai vonalat, mely a bőr állapotát belülről támogatja, másrészt megmaradtam a klasszikus vonalnál. Így mindenkinek lehetősége nyílik a megszokott kezelések mellett, az úgynevezett homeopátiás Dr. Hauschka kozmetikai kezelésekre. A klasszikus kozmetikai kezeléseknél megmaradtam a francia vonalnál, első általam használt termék család a Payot volt, később megismertem a Sothys-t, a Clarains-t, a Jeanne Piaubert-t, Phytomer-t, és végül az Academie-t melyet a mai napig használok. Tíz év után úgy döntöttem, ideje továbblépni, és diplomát szereztem kozmetikus szakoktatóként a pécsi Jannus Pannonius Tudományegyetemen. Amit nyújthatok, az a kiemelkedő minőségű anyagok, precíz munka, empátia, és naprakész tudás.


Kovács Anikó kéz-lápápoló, műkörömépítő vagyok. 5-éve dolgozom a szakmámban Csillaghegyen. Előtte egy francia divattervező cégnél dolgoztam, ahol egyedi tervezésű ruhákat készítettünk. Ez kifejlesztette a kézügyességemet, és finomította ízlésemet. A cég megszűnése után egyértelművé vált, hogy olyan irányban induljak, amelyben ezeket a képességeimet kamatoztathatom. Vendégeim száma visszaigazolás arra, hogy jó irányt választottam. Az 5-év alatt, folyamatos továbbképzéseken vettem részt mind technikai, mind díszítői oldalon. Számomra a leghitelesebb visszajelzés a vendégeim hűsége.

Szeberényi Zita vagyok. Több mint húszéves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Szabó Imre mesterfodrásznál sajátítottam el a fodrászat alapjait. Mivel a szakmámat nemcsak hivatásomnak hanem a hobbimnak is tekintem, folyamatosan továbbképzem magam. Állandó résztvevője vagyok a Matrix és Biolage programjainak. Zsidró Tamásnál végeztem el a hajvágás kulcsa I,II.III tanfolyamokat. A Matrixnál az aranyolló képzésén kanadai mesterfodrászok oktattak. Ezenkívül részt veszek a különböző festés és melírtechnikák tanfolyamain. Időközben elsajátítottam a hajhosszabbítás legmodernebb, legtermészetesebb módszereit. Dolgoztam többek közt Szabó Imrénél, a French Cut nevű, nívós francia fodrászszalonban, és egy ideje vállalkozóként folytatom pályámat. Vendégeim lendületesnek, pontosnak empatikusnak és kreatívnak tartanak. Legjobban azonban választott frizurájuk tartósságának örülnek. Számomra mindezek mellett a vendégeimmel való közvetlen kapcsolat és bizalom kialakítását és megtartása, a kellemes, pozitív légkör megteremtése a legfontosabb.

Balogh Erika: 19 éve dolgozom fodrászként. A hajszinek varázsa fogott meg elöször a szakmában. A különféle melírtechnikák használata is nagyon vonzott. Mindig figyelembe veszem a vendégeim egyéni stílusát és igényeit. Folyamatosan képzem magam hogy a mai divatos frizurák elkészítéséhez megfeleljek. Kedvenceim közé tartoznak az alkalmi és mennyasszonyi kontyok elkészítése. Fontosnak tartom a férfi és a gyerek hajvágásokat is. Kislányok és kisfiúk hajvágását vállalom 0 kortól. Legnagyobb vágyam hogy megszerezzem a fodrász mestervizsgát.